2008-2009 Öğretim Dönemi Burs,Öğrenim ve Katkı Kredisine ilişkin Basın Açıklaması

                    
 
ABONE OL
 YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMUNDAN 2008-2009 ÖĞRENİM YILINDA İLK DEFA BURS/ÖĞRENİM KREDİSİ VE KATKI KREDİSİ ALMAK ÜZERE BELGE VEREN ÖĞRENCİLERİN TAMAMINA BURS, ÖĞRENİM KREDİSİ VE KATKI KREDİSİ TAHSİSİ YAPILMIŞTIR.

 

YAPILAN ETKİN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA İLK DEFA BURS/ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ ALMAK ÜZERE BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN İŞLEMLERİ İVEDİLİKLE TAMAMLANMIŞ OLUP, BU ÖĞRENCİLER AYLIK 180 YTL TUTARINDAKİ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİLERİNİ, 8 OCAK 2009 TARİHİNDEN İTİBAREN T.C. ZİRAAT BANKASININ İLGİLİ ŞUBELERİNDEN ALABİLECEKLERDİR.

 

258.575 ÖĞRENCİYE BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİ TAHSİSİ YAPILMIŞ OLUP, BUNLARDAN SENETLERİNİ ZAMANINDA TESLİM EDEN 63.137’SİNE BURS, 162.513’ÜNE ÖĞRENİM KREDİSİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 225.650 ÖĞRENCİYE ÖDEMELERİ YAPILACAKTIR.

 

TAAHHÜT SENETLERİNİ NOTERDE TANZİM VE TASDİK ETTİREREK ZAMANINDA KURUMUMUZA TESLİM EDEMEYEN ÖĞRENCİLERİN İSE TAHSİS İŞLEMLERİ DEVAM ETMEKTE OLUP ÖDEMELERİ YAPILACAKTIR.

 

AYRICA 124.424 ÖĞRENCİYE DE KATKI KREDİSİ TAHSİSİ YAPILMIŞTIR.

 

HALEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİ ALMAKTA OLAN ÖĞRENCİLERE İSE HER AYIN 7’SİNDE OLDUĞU ÜZERE, BU AY DA 7 OCAK 2009 TARİHİNDE ÖDEME YAPILACAKTIR.

 

BASIN MENSUPLARINA VE KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.

 

Hasan ALBAYRAK

Genel Müdür

   

Hakkında YurtTube

Ben Fatih Uysal 1974 doğumluyum Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Mezunuyum daha sonra AKÜ İşletme bölümünde Yüksek lisansımı tamamladım çok fazla bilgi kirliliğinin yaşandığı sanal alemde doğru bilgileri vermeye çalışıyorum

Bu habere de bakabilirisiniz

Kredi ve Burs Başvuruları Ne Zaman Başlıyor

Kredi ve Burs Başvuruları Ne Zaman Başlıyor KYK Burs/Öğrenim Kredisi Başvuruları Nasıl Yapılacak,KYK Burs/Öğrenim Kredisi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir