2020 KPSS Lisans Sonuçları açıklandı

                    
 
ABONE OL

KPSS sonuçları açıklandı. Heyecanla beklenen KPSS Lisans/ÖABT sonuçları ÖSYM sonuç açıklama sisteminde erişime açıldı. Adaylar www.osym.gov.tr adresinden T.C kimlik numaraları ve aday şifreleri ile sonuçlarını görüntüleyebiliyorlar.

KPSS sonuçları açıklandı. ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruda, 6 Eylül’de uygulanan 2020-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri), 12-13 Eylül’deki 2020-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) ve 20 Eylül’de yapılan 2020-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarına ait değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

2020 KPSS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

KPSS Lisans sonuçları ÖSYM sonuç görüntüleme sistemi “https://sonuc.osym.gov.tr” adresinde erişime açıldı. Adaylar KPSS sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yaparak görüntüleyebiliyor.

KPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

   

Hakkında habibe

Merhabalar YurtTube.com İnternet sitesini kurmamdaki amaç adında da anlaşılacağı üzere yurtçuların yeri,Yurtçuların alanı yani sizin yeriniz burada Yurtlarda yaşanan sorunlar ve personel sorunları dile getirilmekte personelin çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla çeşitli uygulamalar hazırlanmakta, personel görevde yükselme sınavına ilişkin testler,denemeler sunulmaktadır.

Bu habere de bakabilirisiniz

ÖSYM Başkanı duyurdu! O sınavlar koronavirüs nedeniyle ertelenecek

ÖSYM Başkanı Halis Aygün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla MSÜ ve EKPSS sınavlarının erteleneceğini duyurdu Koronavirüs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir